Referenser

Reklam på bilarna

Nu har vi efter många om och men bestämt oss att foliera våra servicebilar.

Vi har haft svår beslutsångest då våran logga är svart/gul och bilarna vi köpt är vita och gul text blir som många vet inte bra mot vit bakgrund. Men efter att vi talat med proffsen på OPARUSIC Reklambyrå så har vi bestämt oss för att foliera bilarna enligt deras ide!

Resultatet blev riktigt bra måste jag säga, tack Brani på OPARUSIC Reklambyrå för att du hjälpte oss med designen på bilarna.

Vad tycker ni?

Tyvärr blev bilen smutsig så fort vi körde iväg från deras garage.

Custom installation

Vindsvåning med allt men ändå behövde något extra, vi fick chansen att leverera våra högtalare från Revel och styrning via HEOS. Med hjälp av HEOS kan man styra varje zon för sig tex. spela Spotify i köket samtidigt som barnen lyssnar på en radio station i deras sovrum. Har man fest kan man välja att spela samma musik i alla rum samtidigt.

Platsbyggd bokhylla med inbyggnads vägghögtalare och inbyggnads bashögtalare. Bashögtalare är i första hyllfacket och förstärkare är gömd bakom tvn i en nisch.
Här kan man se vägghögtalaren utan gallret, gallret tas lätt bort då den sitter med dolda magneter. Gallret kan dessutom lackas om till vallfri färg, vi valde svart för att de skulle smälta in i bokhyllan.
En närbild på högtalarelement från Revel.
Inbyggda takhögtalare över matplats, dessa har 8” element men det finns även en mindre variant.

Utomhushögtalare 

Idag fick vi installera ett par högtalare utomhus, vi valde självklart att köra med Revel. Revel har släppt en helt ny serie med högtalare för utomhusbruk. 

De har ett brett sortiment med bla. Stativhögtalare, högtalare som grävs ner och även subwoofers som grävs ner och mycket annat. 

De högtalare vi valde att använda idag är M80-XC vilket är deras stora högtalare, finns även en mindre variant och de kommer antigen i vitt eller svart. 

Högtalarna kommer att drivas med hjälp av en Heos Amp. Den kopplas upp nåt alla möjliga olika musiktjänsten som tex Tidal, Spotify osv. 

Här har vi högtalarna och de kan monteras antingen ståendes eller liggandes. Logga på framsidan kan vändas så att den hamnar rätt.
En liten närbild så att man ser den fina byggkvaliten.
Heos enheten som kommer att driva högtalarna. Den är rätt liten vilket gör den lätt att gömma.
Vi valde att installera dem liggandes för en snyggare installation. 
Med det medföljande väggfästet så kan man enkelt justera positionen på högtalarna.

Installationen är klar och allt gick som planerat. Kunden blev nöjd och grannarna också. ?

Vill du också ha ett ljudsystem till din altan eller uteplats? Tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri offert! 

Revel

Heos

Övervakning

Är du intresserad av att veta vad som föregår i eller i närheten utav ditt hem? 

Vi har ett gäng olika lösningar för att skräddarsy en lösning som passar dina behov. Alla system styrs enkelt via en telefon app och du kan när som helst se vad dina kameror ser. 

Ett populärt paket består av 4 stycken “domekameror” och en lagringsenhet med 1TB hårddisk. Kamerorna är uppkopplade med hjälp av ett WIFI nätverk som lagringsenheten skapar och på såvis behöver man bara ström till kamerorna. Räckvidden för det trådlösa nätverket är upp till 50m.

Det populära paketet från Dahua

Om du vill ha ett större paket eller mera lagring så har vi andra produkter som vi använda oss av. Kamerorna har även IR-belysning för att kunna se i mörker. 

Dessa ska ej förväxlas med billigare lösningar som säljs på elektronik-kedjor. Våra kameror håller hög kvalitet och är stabila för att finns där när de verkligen behövs! 

Tvättstuga åt en bostadsrättsförening

Vi har nyligen påbörjat en upprustning utav gamla tvättstugor åt en stor bostadsrättsförening.

Vi ska ihop med GES Entreprenad renovera totalt 7 stycken tvättstugor. Vi hjälper till med att byta ut den befintliga kabelinstallationen till nytt och fräscht. Nya kabelkanaler, säkerhetsbrytare och ny centraldammsugare installeras, till strykbrädan blir det ett timer styrt vägguttag som ligger över en personskyddsautomat. 

Här har vi enligt önskemål från beställare valt belysningsarmaturer ifrån Ecolux, dessa armaturer är närvarostyrda och ljuskällan är LED. 

Tre stycken tvättmaskiner samt kempskåp vi har dragit fram ström till. 

.

Här ser man LED armaturer från Ecolux som heter Dino. 

Vill ni också rusta upp eran tvättstuga? Hör av er för en offert! 

Aluminium profiler

Vi fick ett samtal från en kund som önskade en lysande lösning på ett litet problem som de hade inne på kontoret. 

Problemet var att de har ett litet trappsteg in till en korridor och det är vanligt att folk snubblar på trappsteget. Lösning? Jo, vi sätter en aluminium profil som är gjord för trappsteg och ihop med en ledlist så lyser vi upp det besvärliga området!


Bra ljud! 

Är du trött på dåligt ljud? 

– Vad är dåligt ljud kan man fråga sig för det varierar från person till person. Vad audiofiler tycker är bra kanske inte låter bra i dina öron? 

Vi kan anpassa en helhets lösning som passar just dig. Vi jobbar med flera olika leverantörer för att kunna hitta en lösning just till dig. Om det är så att du vill ha ett hemmabiosystem, musikanläggning, ett system till poolen eller allt ihop och kunna styra allt via en app till telefonen. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. 

En kund som var missnöjd med sitt ljud fick sig en riktigt bra uppgradering. 

Lys upp

Om man har möjlighet att gömma ljuset så kan man göra som vi gjort i detta projekt. På bilderna nedan ser ni hur en ledlist som är gömd bakom en påbyggd ram lyser upp ett helt rum och det ger även ett riktigt snyggt släpljus som effekt. 

Ledlist med en effekt på 22 watt per meter och en färgtemperatur på 2700 kelvin
Effekten utav släpljuset.

Fasadbelysning

Ett hus är inget hus om man inte har lite belysning för att lysa upp det. Det finns en uppsjö utav armaturer att välja bland och vi finns här för att hjälpa dig hitta vad du vill ha. Man får börja med att se hur mycket belysning man behöver, räcker det med lite så kan man välja att ha upp&ner ljus som visas på bilden nedan, behöver man mera ljus får man kanske gå över till en mer traditionell lykta för att kunna sprida ljuset. 

Här har vi valt att installera armaturer ifrån Norlys som heter Asker 

Spotlightskena som följer hela köket. 

Har man inte möjligt att fälla in spotlights eller vill ha valfrihet så är skenor ett bra alternativ. Spotlightskenor kan man forma hur man vill som tex vi gjorde i denna kök där vi valde att följa köket. 

Man kan även ansluta pendlade armaturer från skenor. Vill man separera tändningarna så kan man välja en trefasskena för ännu mer valmöjligheter . 

Lätt att ändra vart ljuskällorna riktar sitt ljus och lätt att montera upp fler ljuskällor i skenan.
Lätt att ändra vart ljuskällorna riktar sitt ljus och lätt att montera upp fler ljuskällor i skenan.